Fork me on GitHub Fork me on GitHub
Odp: Zmiana nazwy buttonu w logowaniu [Bloki]




Bottom   Previous Topic   Next Topic  Register To Post



Zmiana nazwy buttonu w logowaniu
#1
Początkujący

2
User information
Witam,

siedze nad tym już dość długo i nie mogę wymyślić gdzie trzeba zmienić (w którym pliku) nazwę buttonu "login" przy w bloku logowania.
Próbowałem w dwóch plikach system_block_login.html ale nic..

Jakieś pomysły?

Pozdrawiam

Posted on: 2009/7/8 13:15
Print Twitter Facebook Google Plus Linkedin Del.icio.us Digg Reddit Mr. Wong Report Top


Odp: Zmiana nazwy buttonu w logowaniu
#2
Webmaster

1
User information
W tym pliku masz, że value buttona to <{$block.lang_login}>
szukaj zatem w plikach językowych, language\polish, modules\system\language\polish

Posted on: 2009/7/8 14:04
____________________
Resized Image
gg 8546396
Print Twitter Facebook Google Plus Linkedin Del.icio.us Digg Reddit Mr. Wong Report Top


Odp: Zmiana nazwy buttonu w logowaniu
#3
Początkujący

2
User information
No nie bardzo.. już wcześniej sprawdziłem w plikach językowych bo tam zwykle dokonuje się takich zmian. Dla pewności sprawdziłem raz jeszcze katalog.. jest wpis

define("_MI_SYSTEM_BNAME3", "login");

ale jego zmiana nic nie daje

Posted on: 2009/7/9 13:49
Print Twitter Facebook Google Plus Linkedin Del.icio.us Digg Reddit Mr. Wong Report Top


Odp: Zmiana nazwy buttonu w logowaniu
#4
Początkujący

2
User information
Znalazłem jednak,

Plik global.php - tam zdefiniowana jest zmienna

katalog language/polish/

dzieki

Posted on: 2009/7/9 15:46
Print Twitter Facebook Google Plus Linkedin Del.icio.us Digg Reddit Mr. Wong Report Top







You can view topic.
You cannot start a new topic.
You cannot reply to posts.
You cannot edit your posts.
You cannot delete your posts.
You cannot add new polls.
You cannot vote in polls.
You cannot attach files to posts.
You cannot post without approval.
You cannot use topic type.
You cannot use HTML syntax.
You cannot use signature.

[Advanced Search]